Silkroad-online forum
Zamienie postac 64 lvl sword +5 i tarcza full blue good set wolf 64 lvl i kroliczekl bronzowy 14 dni ma jeszcze zpostac dobrze wyfarmiona na ten sam lvl albo wiekszy minimum 64 blade lub bowa szczegoly na gg 9776443
Witam serdecznie,
Chciałbym wymienić się Warriorem 2hSWORD 71lvl jeszcze 3 dni premki + malpka + wolf(65lvl) + 2kk golda na serwerze Hercules(mam all passy) lub konto STEAM Counter Strike 1.6
Za nukera z dobrym buildem obojetnie czy spear czy sword, na podobnym lvl lub chociaz 66+ moze byc bez golda! na serwerze Mercury lub Hercules
GG:3494598
Z góry dzięki
Ostatnio edytowany przez n00n (2008-07-28 05:04:28)
Witam.
Posiadam konto w silkroad na którym jest postać 50 lvl na serwerze mars.
Jest to nuker (hybryda) 7int:1str
Chce zamienić ja na postać z lvl min 45 obojętnie jaka ważne tylko aby była na serwerze Uranus.
Chce ja zamienić ponieważ grałem sam na serwerze mars a teraz moi koledzy zaczynają grac na serwerze Uranus i chciałbym pograć z nimi .
Więcej info PW i gg 4567186
Wymienie postac lvl 64 bowman full str, ma full arabian suit i czapke pirata w storage. Ma niezywego kota i dobry set, bow deg 8 +4 blue :] na serwerze SPARTA. Chciałbym za ta postać konta: Z item mallem (suity [ pirate, arabic itp.]) 64+ na xianie lub 72+ bez item malla ;]. Buildy ktore mnie interesuja to : full int spear/s/s nuker, full int wizard+cleric, full str glavier.
gg:9514484
Pozdro
Witam wszystkich. Sprzedam Postać Glaviera Full STR Lvl 64, konto i postać mają ponad 3 lata, grałem hobbystycznie bez żadnych haków, botów i silków. raz kupiłem żeby pofarmić Postać znana, więc zainteresowanym ponad jej nazwe to spytacie się, że czysta od haków itp... Itemy to glavia 64+5, set Garment full blue wszystko +3/+4, tak samo reszta akcesoriów, wszystko na maxa ma str, int prawie na max moze brakuje z 3-4 inta ale to glavier wiec nie wazne, nawet acc maja max blu wlacznie z burningiem, coldem, truciznami itd, robi wrazenie moze to nie sosy ani itemy +7, ale +3/+4 z maymalnym str i blue, a takze %. Teraz cały czas farmiłem, wiec jest na -9 fire 55 na max, lighting to samo 55 max, cold 40(mozna se cofnac), heuselkal 55 max, postać ma ponad 40k sp mało bo farmić się nie chciało już. Gold to ok 12kk wiec da żyć na początek. Postać ma Gold Drag Flag. Podsumowując postać może nie ma wysokiego lvla ani cud itemów, ale to co ma na sobie i w sobie:) naprawde daje wrażenie na mobach o nawet 8 lvli wyższych i nukerach 64+, nie maja szans, crit 14 i leca zanim walna nuka. Grało się nim od zawsze przyjemnie i czasami tylko ( bo nie jestem wielkim maniakiem . Chcę sprzedać tą postać komuś normalnemu, bo dobrze by było gdyby została ona w gildii, i dalej działała z gildia, ale jak nie to nie wkońcu ktoś zrobi co będzie chciał. Kto zainteresowany niech poda cene oddam tanio, po co ma leżeć na serwie. Aha jak coś to serwer Red Sea. Na nim grałem od poczatku gdy powstał. aha na koncie jest jak pamietam postac euro ok 40lvla z pełno sp, ale to tam nie wazne Kto poda cene i mi bedzie pasic. Ta osoba wysyła kase i gdy zobacze na koncie ja daje pasy. Jak coś można zrobic to przez allegro, zeby ktoś sie nie bał. Wysyłać pytania i oferty na pw tego konta forumowego. Pozdrawiam i czekam na szybką reakcję
Zamienie rogue 50lv 150k sp xbow-dagger+cler na chine 45+ przynajmniej 40k sp tylko server ROME !!!
(moge sie zamienic na czyste postacie)
gg:10259827
Ostatnio edytowany przez ciastko (2008-10-16 18:40:51)
noobek
oddam wizza/clera na lvl 64 serwer olympus za chinska postac na serwerze saturn lvl 50+ .
wizzard mastery lvl 63
cler mastery lvl 40
4,8k sp
staff 64+5, 72+5, sporo elixirow w storage, event itemow itp, malo kasy ze wzgledu na to ze niedawno kupilem staffa 72+5 za 20kk
postac ma aktualnie 53% i rosnie prosze zainteresowanych o szybki kontakt
Gadu-Gadu: 8047357
Edit: z tego względu że próbowali mnie już okraść zamiana będzie prowadzona na moich warunkach, myślę że jest korzystna dla obu stron!!! Tylko o poważnych ludzi proszę.
Ostatnio edytowany przez michalek921 (2008-10-22 17:55:06)
noobek
Witam! Zamienie sie postacia 73lv glavier na mercury. o dalsze info prosze pytac na gg8994768.
akceptuje najlepiej nukera spear, a najlepiej bladera lv 69+ moga byc inne postacie na obojetnie jakim serwerze
pzdr all
EDIT:pierdolić wszystko. chyba żadnemu polakowi nie można już wierzyć. ojebali mnie z 3 konta huje polacy a sie zachowują jak turki pierdolone!
Ostatnio edytowany przez mariusz123 (2008-11-02 17:02:36)
Witam! Posiadam Glaviera lvl 45 na serwerze Eldorado , zamienię się za nukera (full int lub hybryda spear) bądź bowmana full str. Jest możliwość że wymieni się za jakąś postać euro, może być na innym serwie, na podobnym lvl. Po więcej informacji proszę pytać na gg9477625.
Pozdrawiam !
Ostatnio edytowany przez pp93 (2008-11-10 18:48:39)
Witam! Mam do zamiany postać Bowman na serwerze Hera lv 83!!! Najchętniej zamienie się za nukera lub BLADERA(mogą być inne), obojętnie na którym serwerze (najlepiej jak najmłodszym)., o pododobnych lv. Oferty proszę kierwać na gg10263408. Zamiana na moich warunkach, dlatego że nieraz próbowano mnie okraść
Witam!!
Mam do zamiany postać na serverze Hercules , jest to 64lvl rouge (xbow+daggerki) / cler. Postac jest full farmed 64lvl.
Postac ma xbowa na 64lvl +3 daggerki 60lvl +5!!! Ma ona sredniego seta, duzo itemow w depo 16kk golda.
Postac wymienie na +55lvl najlepiej zeby byl chinski char.
Moge też go wymienić na +80KK na serverze Mercury.
Jesli jestes zainteresowany pisz na gg 420726
Ostatnio edytowany przez RemixXo (2008-11-27 15:53:45)