Silkroad-online forum
noobek
Witam.
Sprzedam postać full str Glavier lvl 65 na serwerze Greece.
Na postaci jest 16 mln(kk) golda.
1 strona elixirów.
1 strona elementów.
1 strona tabletów.
cały zakupiony set na 8 Deegre (full blue dobre staty oraz sa powbijane do +3+4+5).
na postaci są jeszcze ubrane co niektóre rzeczy z setu 7 Deegre (full blue dobre staty oraz sa powbijane do +3 +4 +5).
POSTAC NIE BOTOWANA !!!- co w dzisiejszych czasach jest rzadkościa.
Postac posiada wilka na lvl 64.
na postaci było zakupione ok 600 silków.
postac posiada równiez świnke(peta zbierajacego) niestety zdechłą.
Posiadam wszystkie dane dot. konta (id pw sa). Wszelkie pytania dotyczące postaci na gg 1676933.
wiecej screenów mozna zobaczyc pobierajac plik ze strony http://www.sendspace.pl/file/zDESbXUV/
postac wystawiona na alegro http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=488509367
Witam mam do wymiany na serverze Mercury , Wizard/bard. Ma on +5 staffa na 60lvl z nice blue. Posiada około 20kk. Set +2/+3.
Postac wymienie na golda lub postac.
Golda chcialbym na serverze Mercury, musi to byc +50kk.
Wymienie ta postac na jakas z +60lvl. Najlepiej zeby byl to chinczyk.
Wymiana przez allegro na moich warunkach!!!
420726 to jest moje gg pisac oferty
Ostatnio edytowany przez RemixXo (2008-11-28 17:06:45)
Witam,
Mam do zaoferowania 2 świetne postacie.
Jedną postacią jest, nuker FF 70lvl z zapasem 15k sp. Postać posiada seta +3, Sword and Shield na 68lvl +5. Postać posiada Angel winga , spartan outfit (brak hełmu) , i wizard costume. Na postać było zakupione łącznie 500silków. Co najważniejesze, na postaci znajduje się 120M golda. Nick jest stylowy, nie obraźliwy.
Drugą postacią jest, 70lvl rouge/bard (xBow) słabo wyfarmiony. Postać ma całego seta +3 , broń +5. Postać posiada 120M golda. Nick niejest obraźliwy ani bez sensu.
POSTACIE ZNAJDUJĄ SIĘ NA SERVERZE Alexander.
Za pierwszą postać chce 170zł -> można sie targować.
Za drugą postać chce 130zł -> tu raczej cena jest stała.
Jeśli jesteś zainteresowany lub potrzebujesz screnshotów pisz mi na gadu gadu 420726, jeśli będziesz chciał kupić postać wystawiam na allegro z dokładnym opisem i ty kupujesz.
POZDRAWIAM I ZACHĘCAM
Ostatnio edytowany przez TrustMe (2008-12-17 17:14:35)
Witam mam na zaminie 56 nukera full int i 36 bladera na serverze xian
SA w dobrych gildiach
chcial bym za te 2 postacie potrzymac cos 42+ na xian !! profka bez roznicy !!
prosze o kontakt na 5224892
Siema,
Mam do wymiany lvl 48 glavier bardzo dobre rozwiniecie skili, postac posiada set halowaen, troiche golda i 2 bardzo dobre glavie jedba +4, +3 full blue, na tym konice znajuduje sie rowniez 36 nuker .chce za to konto postac 45+ nuekr ale musi byc full nie interesuje mnei zadna hybryda moze to byc na serv eldorado badz na ALps,
Posiadam rowniez bladera lvl 30 na serv Alps ma on 1 strone leixirow set garmen 32-40 ALL SOS !! i ponad 130kk golda za to konto chce rowniez 45+ nuker (nie hybryd) .
Oraz moge sie wymienic na KONTO STEAM (na koncie sa gry Counter strike source, deay of deafet, hl2 deatcheam oraz hl2 lost coast za to konto steam chce postac lvl 52 ++ na serv alps badz innym serv .
kontak po nr... 12420288
wymiana tylko i wylacznie namoich warunkach
Witam wszystkich mam na wymiane postac pusta postac (z grab petem) 80LVL Glavier na serverze Aege wiecej na gg 12974878. Postac jaka mie interesuje musi miec minimum lvl 60+ lub jakis 50+ ale F/F z zapasem SP. Pozdrawiam Kain
Witam
Mam do zaoferowania wariora 1h / cleryk server poseidon
set +3 fajne blue sword i tarcza +5 na 72 lv
w depo ma grab peta (motylka)
wymienie za wizarda 52++
Konto bez sa takze nie oczekuje sa z drugiej strony
kontak:6629070
Witam, mam do zamiany 70lvl rouga/clerica na Alexandrze. na postaci jest set +3 bron 68lvl +5. znajduje sie tam troche itemow w storage, martwy grabpet.
za postac chce golda lub itemki na serverze Mysro. konto tez wchodzi w zamiane tylko ze tam hasła sie nieda zmienic wiec ja SA tez niepodam.
420726 prosze pisac offerty na gadu-gadu
noobek
Witam! Szukam wizarda 70lv + na obojętnym serwerze(jak najmłodszym) za wizarda dam bardzo dobre postacie (mam kilka) jezeli wizard bedzie bardzo dobry dam moja najlepsza postac. Wizarda potrzebuje do długotrwałej farmy ponieważ tworze nową postać oferty składać na GG 15518828 Pozrdo liczę na dobre oferty żadnych dzieci scammu
Witam. Mam do zaoferowania 87lvl FF rouga/barda na Venusie. Skille: 70lvl BARD 87lvl Rouge FF. W zapasie ma około 1k sp. Set postaci: 85lvl hands +4 86lvl shoulder +4 87lvl foots +4 a chest head and legs +4 też tylko nieostatni set. Postac ma cały stroj cursed'a ( zombiaka w nocy czlowieka w dzien ). Znajduje sie tam 12kk i item'y scroole, elixiry tablety w depo.
Za postac chce lvl podobny do mojego, tylko i wyłącznie wizard z podobnym setem !!!
Wymiana tylko na moich warunkach.
Pisac oferty na gg: 420726, dalej przekierywuje do wlasciciela chara.
Postac ma weryfikacje meilową na gmailu, po wymianie daje wszystkie dane do zmiany pw na gmailu i na konto.
Witam,
Mam do zamiany, 68lvl Bladera na serverze ''Odin''. Jest to postac dobra do PVP i PVM. Na postaci znajduje sie set +2/+3. Shield jest +3 BLUE i Blader +4 też BLUE. Na postaci znajduje sie 28kk golda na drobne wydatki, martwa świnia i rozne smieci w depo. Na konto zostało zużyte 550silków ( jeszcze są dwa ).
Za tą postać oczekuje:
- gold na serverze Venus
- postać na podobnym lvl'u na serverze Venus
- silki w postaci E-Pina
Wszelkie oferty dotyczące zamiany rozpatrze. Kontakt: 420726
POZDRAWIAM
Ostatnio edytowany przez Resus1 (2009-02-17 13:05:11)
Witajcie !
Mam dzisiaj na Zamiane pieknego glavera 83lvl na serverze Venice.
Char posiada Set +3 Str int hp... i Glavie na 80+5
Skille:
Heuskal 82
Fire 77
Light 56
Cold 51
Force 30
Mialem zamiar cofac light i cold a zeby wbic force.
Char wyminity na pvp i pvm a takze a unique poniewaz posiada duza moc.
Do postaci dorzucam 15KK golda troche i troche elkow.
W depo znajduja sie 2 party Armora 9d Male.
Za ta postac chialbym Nukera lub Bowmana jezeli chodzi o china a jezeli o euro to wizz/bard 76lvl++
Pisac gg 9047331
Dzieki
Witam mam do zamiany 68lvl blader na odinie. postac ma seta +2/+3 bron +4 na 68lvl shielda +3 na 68lvl 30kk postac malo wyfarmiona . interesuje mnie postac +64najlepiej zeby full int ale inne propozycje tez moge rozpatrzec . wiecej info pod nr gg 3168752 pisac !!
Normal
Witam! Wymienie postac GLAVIER 90lv NA ALPS za GOLD na GAIA albo SILKI (może być to i to ) Glavier posiada glavie+7 set +5 2 PREMIUM PLUS, DEVIL SPIRIT, 3 AVATARY etc
Wymienie PILNIE także ilość golda bądź silków nie sa wygórowane:)
Moge także zamienić sie za postać PISAĆ NA GG 16192175