Silkroad-online forum
Zamienie postac 64 lvl sword +5 i tarcza full blue good set wolf 64 lvl i kroliczekl bronzowy 14 dni ma jeszcze zpostac dobrze wyfarmiona na ten sam lvl albo wiekszy minimum 64 blade lub bowa szczegoly na gg 9776443
Witam serdecznie,
Chcia³bym wymieniæ siê Warriorem 2hSWORD 71lvl jeszcze 3 dni premki + malpka + wolf(65lvl) + 2kk golda na serwerze Hercules(mam all passy) lub konto STEAM Counter Strike 1.6
Za nukera z dobrym buildem obojetnie czy spear czy sword, na podobnym lvl lub chociaz 66+ moze byc bez golda! na serwerze Mercury lub Hercules
GG:3494598
Z góry dziêki
Ostatnio edytowany przez n00n (2008-07-28 05:04:28)
Witam.
Posiadam konto w silkroad na którym jest postaæ 50 lvl na serwerze mars.
Jest to nuker (hybryda) 7int:1str
Chce zamieniæ ja na postaæ z lvl min 45 obojêtnie jaka wa¿ne tylko aby by³a na serwerze Uranus.
Chce ja zamieniæ poniewa¿ gra³em sam na serwerze mars a teraz moi koledzy zaczynaj± grac na serwerze Uranus i chcia³bym pograæ z nimi .
Wiêcej info PW i gg 4567186
Wymienie postac lvl 64 bowman full str, ma full arabian suit i czapke pirata w storage. Ma niezywego kota i dobry set, bow deg 8 +4 blue :] na serwerze SPARTA. Chcia³bym za ta postaæ konta: Z item mallem (suity [ pirate, arabic itp.]) 64+ na xianie lub 72+ bez item malla ;]. Buildy ktore mnie interesuja to : full int spear/s/s nuker, full int wizard+cleric, full str glavier.
gg:9514484
Pozdro
Witam wszystkich. Sprzedam Postaæ Glaviera Full STR Lvl 64, konto i postaæ maj± ponad 3 lata, gra³em hobbystycznie bez ¿adnych haków, botów i silków. raz kupi³em ¿eby pofarmiæ Postaæ znana, wiêc zainteresowanym ponad jej nazwe to spytacie siê, ¿e czysta od haków itp... Itemy to glavia 64+5, set Garment full blue wszystko +3/+4, tak samo reszta akcesoriów, wszystko na maxa ma str, int prawie na max moze brakuje z 3-4 inta ale to glavier wiec nie wazne, nawet acc maja max blu wlacznie z burningiem, coldem, truciznami itd, robi wrazenie moze to nie sosy ani itemy +7, ale +3/+4 z maymalnym str i blue, a takze %. Teraz ca³y czas farmi³em, wiec jest na -9 fire 55 na max, lighting to samo 55 max, cold 40(mozna se cofnac), heuselkal 55 max, postaæ ma ponad 40k sp ma³o bo farmiæ siê nie chcia³o ju¿. Gold to ok 12kk wiec da ¿yæ na pocz±tek. Postaæ ma Gold Drag Flag. Podsumowuj±c postaæ mo¿e nie ma wysokiego lvla ani cud itemów, ale to co ma na sobie i w sobie:) naprawde daje wra¿enie na mobach o nawet 8 lvli wy¿szych i nukerach 64+, nie maja szans, crit 14 i leca zanim walna nuka. Gra³o siê nim od zawsze przyjemnie i czasami tylko ( bo nie jestem wielkim maniakiem . Chcê sprzedaæ t± postaæ komu¶ normalnemu, bo dobrze by by³o gdyby zosta³a ona w gildii, i dalej dzia³a³a z gildia, ale jak nie to nie wkoñcu kto¶ zrobi co bêdzie chcia³. Kto zainteresowany niech poda cene oddam tanio, po co ma le¿eæ na serwie. Aha jak co¶ to serwer Red Sea. Na nim gra³em od poczatku gdy powsta³. aha na koncie jest jak pamietam postac euro ok 40lvla z pe³no sp, ale to tam nie wazne Kto poda cene i mi bedzie pasic. Ta osoba wysy³a kase i gdy zobacze na koncie ja daje pasy. Jak co¶ mo¿na zrobic to przez allegro, zeby kto¶ sie nie ba³. Wysy³aæ pytania i oferty na pw tego konta forumowego. Pozdrawiam i czekam na szybk± reakcjê
Zamienie rogue 50lv 150k sp xbow-dagger+cler na chine 45+ przynajmniej 40k sp tylko server ROME !!!
(moge sie zamienic na czyste postacie)
gg:10259827
Ostatnio edytowany przez ciastko (2008-10-16 18:40:51)
noobek
oddam wizza/clera na lvl 64 serwer olympus za chinska postac na serwerze saturn lvl 50+ .
wizzard mastery lvl 63
cler mastery lvl 40
4,8k sp
staff 64+5, 72+5, sporo elixirow w storage, event itemow itp, malo kasy ze wzgledu na to ze niedawno kupilem staffa 72+5 za 20kk
postac ma aktualnie 53% i rosnie prosze zainteresowanych o szybki kontakt
Gadu-Gadu: 8047357
Edit: z tego wzglêdu ¿e próbowali mnie ju¿ okra¶æ zamiana bêdzie prowadzona na moich warunkach, my¶lê ¿e jest korzystna dla obu stron!!! Tylko o powa¿nych ludzi proszê.
Ostatnio edytowany przez michalek921 (2008-10-22 17:55:06)
noobek
Witam! Zamienie sie postacia 73lv glavier na mercury. o dalsze info prosze pytac na gg8994768.
akceptuje najlepiej nukera spear, a najlepiej bladera lv 69+ moga byc inne postacie na obojetnie jakim serwerze
pzdr all
EDIT:pierdoliæ wszystko. chyba ¿adnemu polakowi nie mo¿na ju¿ wierzyæ. ojebali mnie z 3 konta huje polacy a sie zachowuj± jak turki pierdolone!
Ostatnio edytowany przez mariusz123 (2008-11-02 17:02:36)
Witam! Posiadam Glaviera lvl 45 na serwerze Eldorado , zamieniê siê za nukera (full int lub hybryda spear) b±d¼ bowmana full str. Jest mo¿liwo¶æ ¿e wymieni siê za jak±¶ postaæ euro, mo¿e byæ na innym serwie, na podobnym lvl. Po wiêcej informacji proszê pytaæ na gg9477625.
Pozdrawiam !
Ostatnio edytowany przez pp93 (2008-11-10 18:48:39)
Witam! Mam do zamiany postaæ Bowman na serwerze Hera lv 83!!! Najchêtniej zamienie siê za nukera lub BLADERA(mog± byæ inne), obojêtnie na którym serwerze (najlepiej jak najm³odszym)., o pododobnych lv. Oferty proszê kierwaæ na gg10263408. Zamiana na moich warunkach, dlatego ¿e nieraz próbowano mnie okra¶æ
Witam!!
Mam do zamiany postaæ na serverze Hercules , jest to 64lvl rouge (xbow+daggerki) / cler. Postac jest full farmed 64lvl.
Postac ma xbowa na 64lvl +3 daggerki 60lvl +5!!! Ma ona sredniego seta, duzo itemow w depo 16kk golda.
Postac wymienie na +55lvl najlepiej zeby byl chinski char.
Moge te¿ go wymieniæ na +80KK na serverze Mercury.
Jesli jestes zainteresowany pisz na gg 420726
Ostatnio edytowany przez RemixXo (2008-11-27 15:53:45)