Silkroad-online forum
Tutaj mo¿ecie zamieszczaæ swoje oferty zamiany, kupna, sprzeda¿y postaci
Wymiana przebiega na takich warunkach (ALLEGRO)
.
Wymiana Przebiega tak: robiê aukcjê na ALLEGRO za 1 z³ kup teraz piszê wszystkie informacje zamieniamy sie za co wzamian za co i tak dalej.
2.Podajesz mi swoje ID i PW
3. Ja sprawdzam czy jest postaæ
4.Podajesz mi answera
5. Ja sprawdzam czy jest prawid³owy ale nie zmieniam has³a !! to wszystko bedzie opisane w aukcji gdzie bêdziemy siê zamieniaæ!! WIEC JESTE¦ BEZPIECZNY ¯E CIÊ NIE OSZUKAM
6. Podaje ci swoje ID PW oraz Odp do zmiany has³a
7. Ty sprawdzasz
8. Zmieniamy has³a
9. Wymieniamy sie pozytywami na allegro
10.
Zawsze istnieje mo¿liwosc zamiany na innych warunkach ale ja tylko podalem 1 z kilku przyk³adów na których przyk³adzie mo¿ecie sie zamieniaæ. Nie musicie robic tego przez allegro musicie sami sie dogadaæ co i jak.
Ja mam do zamiany postac 67 lvl serwer sparta jest to full int nuker ze swordem bardzo dobrze wyfarmiony posiada 3.5kk golda 2 lvl thiefa wilka na 19 lvlu ;] sosa speara na 16 sword na 64+3 full blue shielda +3 crt 18 full blue CALY SET NA SWOJ lvl blue str int 4,5 buffy i skille widac na screenach.Postac bardzo dobrze sprawuje sie na pvm i pvp. Wzamian za ni± chcialbym jakiegos full str na 69++ lvlu lucznika glaviera ale nie bladera ani hybrydy moze byc tez full int ale musi byc na 69++++++ na serwerze sparta lub eldorado przosze podawac wszystkie swoje oferty kazda rozwaze.Screeny sa tylko 2 poniewaz komputer z serwisu mam odebrac pod koniec tygodnia i nie zabardzo moge zrobic wiecej bo dzialam na starym komputerze gdzie silk nie bedzie dzialac. SCREENY W LINKU http://www.wrzucaj.com/252507 ;]
Moderator
kupie postaæ na serwerze sparta na lvl 52++ najlepiej full str ³ucznik lub full int nuker ze swordem. Moje gg: 10028486
Witam.
Mam do wymiany 2 konta:
1. Full str glavier Fire + Heksual Lvl 42 ca³y eq , kasa w storage-Xian
2.Full int sword+shield Fire+Light+Bicheon podobnie caly eq i kasa w storage-Venice
Postacie znajduj± sie na 2 ró¿nych acc.
W zamian za 1 z tych postaci chcem Bowmana , Bladera lub hybryde (str , int) na serwerze: Alexander , Poseidon , Hercules lub Aege.
Pisaæ na gg:3598659
posiadam SA , je¿eli ktos kce siê wymieniæ a nie zna SA wymienimy sie je¿eli tylko jeste¶ UCZCIWY ;]
Zamienie sie postaci± full str Glavier 50lvl(74%) na serwerze Aege.Postac posiada dobry set Galvie +3 na 48lvl.Na konicie znajduje sie jeszcze 38lvl .Postac posiada wlasna gildie na 4lvl.Skile se dobrze rozwiniete.Za t± postac chcialbym jakiegos nukera na 46+lvl najlepiej na serwerze Greece ale oze byc na innych serwach.Kontak nr GG 9734404 lub prze emaila mariusz013@vp.pl
Moderator
Kupie postac na serverze herkules ma to byc 64 lvl ++++++++++++++++ pisac na gg 437631
Spszedam nukera ful int 67 lev serw Alexander interesuje mie kwota 120zl skriny podaje przez gg6336644
Jezeli ktos mi nieufa to moze umie kupic na allegro tam bespiecznie kupisz konto moje
Ostatnio edytowany przez koras (2007-08-31 19:00:37)
Wymien8ie sie postaciami mam 63 lvl full int nuker sword set nie do npc niedlugo 64 lvl bo 79 % jest chcialbym za t jakiegos full str glaviera lub bowmana na sparcie moja postac tez jest na sparcie gg 3492914
Wymienie konto jest tam hybryda 1:2 INT 50 LvL ze Spearem 48 +3, wilkiem 48 LvL, 2 kk golda na drobne wydatki, duzo SoSow na low lvl w depo, char jest na serwie RedSea, jest na farmie -3 ma bardzo dobrze rozwiniete skille poniewaz byl farmiony od poczatku, mam wszystkie dane dotyczace konta i tego samego wymagam od wymieniajacego sie. Nie mam konkretnych wymagan co do postaci jaka chcialbym otrzymac, jestem otwarty na propozycje, piszcie na gg 10814566. Pzdro
Moderator
Siemka mam na sprzedaz 32 lvl bowman na alps 10 zl w gore ) ma troche zjebane silki bo moj kolega ja masakrycznie zjeba³ tu macie link:
http://www.allegro.pl/item248701046_sil … anio_.html
jak cos to piszcie do mnie na gg 9030222 )
http://www.allegro.pl/item248697291_65lvl_full_str.html SPARTA sprzedam za 90z³
http://www.allegro.pl/item248680497_ful … ie_69.html PACIFIC sprzedam za 110z³
GG 3492914
Moderator
OK SPRZEDAM TEGO BOWMANA ZA 15 zl ;PP BO ZAL NICK MACIE POD WIADOMOSCIA ADMINISTRATORA
noobek
POSIADAM BLADERA FULL STR 72 LVL NA SERWERZE AEGE postac posiada dbrego seta (+5 +6 +7) oraz inne itemy, postaæ walczy SUN blade 64+5 (parê razy ubi³em ni± yarkana dry.gif thumbsup.gif diabelek.gif )
chcia³bym za to chara 64++ z setem i broni± (nie od NPC) + trochê golda ^^ na serwerze ELDORADO (lub ok.550kk na eldorado, ze wzglêdu na sun))
wymiana przebiega tak:
1.Dajesz mi ID
2.Ja daje tobie moje ID
3.Dajesz mi pasy (sprawdzam czy jest to co mówi³e¶)
4.Ja ci daje moje pasy i SA (secret answer) a ty zmieniasz pasy na swoje
6.Ty mi dajesz swoja odpowiedz i ja zmieniam pasy na swoje
7.Satysfakcja z udanej wymiany
8.Przyda³o by sie zeby¶ napisa³ na forum ze potrafiê sie wymieniaæ bez oszustw haha.gif
je¿eli kto¶ zainteresowany pisaæ na moje GG 6705092
PS. (Nie! nie pomyli³em sie, zamieniê sie za chara nawet 52lvl poniewa¿ zale¿y mi na postaci na Eldorado)
Ostatnio edytowany przez nuclear1985 (2007-09-28 14:33:28)
Cze mam na wymaine postac 72 lvl hybryda inta set protector w sumie za 26kk gold sword +3 blue 72 shield +3 blue72 SERWER SPARTA Chcialbym za to jakiegos bladera full str albo glaviera lub lucznika tylko serwer SPARTA zaden inny wymiana przez allegro chyba ze chcesz dac 1 wszystkie passy 3492914 kontakt