Silkroad-online forum
Siema All ^^
Teraz tak... Kupuję postacie na servie Xian... Interesuje mnie jedynie itemek na postaci na serwerze Xian... Zakupię :
- Postać na której będzie znajdował się Duke Hat (Male), Duke Dress (Male), Duke Accessory (Male) na serverze Xian.
- Postać na której będzie znajdował się Arabian Hat(Male) (Ten biało-niebieski ;]), Arabian Dress(Male) (Ten biało-niebieski ;]), Arabian Attachment (Male) na serverze Xian. ( W ostateczności ten Czerwony też wchodzi w opcję ;])
- Postać na której będzie znajdował się Wizards Hat (Male), Wizards Costume (Male), Wizards Broomstick (Male) na serverze Xian.
- Postać na której będzie znajdował się Fur Hat (Male), Fur Dress (Male) na serverze Xian.
- Postać na której będzie znajdował się Cursed Soul Hat (Male), Cursed Soul Dress (Male), Cursed Soul Accessory (Male) na serverze Xian.
- Postać na której będzie znajdował się Devil Wings (Male) na servierze Xian.
- Postać na której będzie znajdował się Winter Knight Hat (Male), Winter Knight Dress (Male), Winter Knight Accessory (Male) na serverze Xian.
- Postać na której będzie znajdował się Wind Spirit Outfit Hat (Male), Wind Spirit Outfit Dress (Male), Wind Spirit Outfit Accessory (Male) na serverze Xian.
Nie interesuje mnie jaki będzie lvl, set, i build postaci, oczywiście jeżeli lvl chara będzie dość duży cena również skoczy w górę ;] Nie interesują mnie oferty avatarów Female oraz na innych serverach... Nie wchodzi w opcję że kilka z tych avatarów będzie na jednym koncie! KAŻDY Z TYCH AVATARÓW MUSI BYĆ NA OSOBNYM KONCIE!!! Jeżeli posiadasz jeden z wyżej wymienionych kont musisz uzbroiśc się w cierpliwość ponieważ nie będę w stanie uzbierać naraz sumy pieniężnej gdy kilka osób zaoferuje mi konta... Ale nie jest to pewne, może akurat Ty będziesz pierwszym ;]
Jeśli posiadasz któreś z tych kont napisz na GG : 11326830 aby uzgodnić cenę i całą resztę. Pisać nawet gdy niewidoczny
Ostatnio edytowany przez Drokan (2011-09-18 11:03:49)
MAM DO SPRZEDANIA/WYMIANY !
Bower 111lv serv. Apollo postać FF fire/pacheon 110lv , light 100/cold 20 . Postać z rare bowem cały set nova oprócz czapki.
Bower 110lv serv. Eldorado postać FF skile jak wyżej . Postać posiada bowa nove +3 i cały set nova oprócz czapki +5/+6
Wizard/bard 109lv FF + 1m sp . Postać posiada seta +5 w tym chest nova . serv. Titan
Bower 104lv FF serv. Satrun posiada magic bowa na 12dg set nova +3 oprócz 3 części .
Nuker 102lv (97%) serv. Titan set +5 , posiada nove spera +3 jest to hybryda 5:1 fire/cold/heksual w tym 1m sp
Rogue/Cler 96lv serv Gaia set przeciętny page 3 avatar item mail .
Wszystkie postacie posiadają avatary więcej info pod numerem gg : 39030913
Witam
Mam na sprzedaz/wymiane pare charow .
Mena : 91wiz/bard 67war/cler +300k sp 71bow int +200k sp
Zeus : 98 lvl blader /fire /force
gaia : 95 int heuskal 94 bow force 91 wiz/bard 77hybryda heuskal 78 rogue/warlock
Pm : 6762098
Ostatnio edytowany przez Disodium^ (2011-12-04 10:19:56)
noobek
Sprzedam 6 postaci Silkroad R serwer Merv (pt bez dwoch atakerów) 110lvl kazda i rośnie i kazda okolo miliona sp jedna mniej druga wiecej, pisać na gg 11970745 aukcja jest na allegro także.